fbpx
iw Hebrew

חזה אווז תפוז צלוי תפודים של מדורה וברוקולי

מצרכים:

אבן Grillstone  זוגית חמה

נתח חזה אווז

מלח ים פלפל שחור גרוס

פפריקה מעושנת כפית

תפוז חצוי

כף סוכר חום

חופן תפו"א קטנים עגולים מבושלים קלות במים רותחים ומצוננים

ברוקולי טרי חצוי לשניים וחלוט

שמן זית לניקוי האבן

אופן ההכנה:

מנקים את האבן החמה בשמן הזית את חזה האווז באזור השומן נחצה כשתי וערב, נתבל את הבשר בתבלינים ונניח על האבן עם צד השומן כלפי מעלה.

את התפודים נניח גם על האבן ואת הברוקולי גם ונצלה.

את התפוז אנו מתבלים בסוכר החום פשוט מפזרים את הסוכר על התפוז ומיד מניחים על האבן החמה.

הופכים מידי פעם את הירקות את התפוז נרים ונראה שהוא צלוי נלחץ ונסחט את התפוז ומיציו על האווז נהפוך את החזה אווז ונמשיך לבשל לדרגה הרצויה.

נפרוס דק את האווז ונגיש עם הירקות הצלויים.

בתאבון.

iw Hebrew
X