מנקים את האבן החמה בשמן הזית את חזה האווז באזור השומן נחצה כשתי וערב, נתבל את הבשר בתבלינים ונניח על האבן עם צד השומן כלפי מעלה.
את התפודים נניח גם על האבן ואת הברוקולי גם ונצלה.
את התפוז אנו מתבלים בסוכר החום פשוט מפזרים את הסוכר על התפוז ומיד מניחים על האבן החמה.
הופכים מידי פעם את הירקות את התפוז נרים ונראה שהוא צלוי נלחץ ונסחט את התפוז ומיציו על האווז נהפוך את החזה אווז ונמשיך לבשל לדרגה הרצויה.
נפרוס דק את האווז ונגיש עם הירקות הצלויים.
בתאבון.