fbpx
iw Hebrew

הוראות שימוש

הוראות שימוש:

מוצרי Grillstones מיוצרים מהרכיבים איכותיים שנבחרו בקפידה. המוצרים מעוצבים באופן אסתטי, שימוש ועמיד לאורך זמן.

מעקב אחר ההוראות הבאות יבטיח חווית צלייה והגשה מושלמות עם Grillstones שלכם!

  1. לפני השימוש, שטוף את אבן הלבה, את צלחת הפורצלן ואת קערות הקרמיקה של Grillstones במים חמים וסבון.
  2. בסביבה מסחרית, על מנת לחמם את אבני הלבה של Grillstones הנח אותן בתנור המחומם מראש לטמפרטורה של 300-350 מעלות צלזיוס. ניתן לחמם את האבנים מעבר לטמפרטורה הזו ללא כל חשש , חימום מתחת לטמפרטורה המוצהרת לא יספיק לבישול מושלם , יש למקם את האבנים, כאשר הקצה המשופע שלהן פונה כלפי מעלה.
  3. בתנור מחומם מראש האבנים יהיו מוכנות לשימוש לאחר כ-30 דקות, אך יתכן ויהיו הבדלים בזמני החימום בהתאם לשיטת החימום המדויקת ולמספר האבנים המחוממות בבת אחת.
  4. בחימומי ניסיון, על מנת לבדוק האם האבן חמה מספיק, הניחו כפית של מים במרכז האבן. אם היא חמה מספיק, המים ירחשו ויתחילו להתאדות באופן נראה לעין לאחר כ-10 שניות. אם זה לא מתרחש, המשיכו לחמם את האבן 5 דקות נוספות וחיזרו על מבחן הרחישה. לחילופין, תוכלו לרכוש את אחד ממדי החום שלנו, שיסייעו לכם לגלות את טמפרטורת האבן במהירות ובדיוק רב.
  5. מקמו את מגש פלדת האל-חלד בגומחה המשולשת של לוח הבמבוק והניחו אותם בקרבת מקור החום. לאחר מכן עליכם להגיש את הירקות או הסלט בתוך צלחת הפורצלן ואת הרטבים או תבלינים אחרים בקערות הקרמיקה.
  6. באמצעות כף / כפפות של Grillstones הסירו את אבני הלבה החמות ומקמו כל אחת על מגש פלדת האל-חלד.
  7. ניתן למרוח שכבה דקה של שמן לבישול על כל אבן לפני הנחת הסטייק/דג/עוף הנבחר וכך בכדי למנוע מהבשר או הדג להידבק לאבן.
  8. כאשר הארוחה מוגשת לשולחן, יש להפוך את הסטייק כך ששני הצדדים ייצרבו ואז הסועד יוכל לבחור כיצד לחתוך את הבשר ולצלות את החתיכות בדיוק ע"פ רצונו.

הערות:

  1. כאשר אתם מגישים על האבן מנות מבושלות מראש, יש לחמם את אבן הלבה במשך חצי מהזמן המלא המומלץ. כך תגרמו למזון לרחוש מעט אך לא תמשיכו לבשל את המנה.
  2. לאחר שהוגשו על האבן דגים או מנות ריחניות אחרות, תוכלו להסיר את הריחות לאחר הניקוי באמצעות תהליך החימום הבא.

 

 

אופן הטיפול ב- Grillstones שלך
כל חלקי סט ה- Grillstones עוצבו ונבדקו עבור שימוש ממושך. קערות הקרמיקה, צלחות הקרמיקה ומגש פלדת האל-חלד מתאימים לשימוש במדיח הכלים.

לוח הבמבוק עשוי מאחד החומרים החזקים ביותר בטבע אך עדיין, בדומה לרוב סוגי העץ, אין לטבול אותו במים ואנו ממליצים לנגב אותו באמצעות מטלית לחה וחמימה או מגבון אנטי-בקטריאלי. אם נראה כי הבמבוק מתייבש, ניתן למרוח עליו שכבה של שמן צמחי על מנת להעניק לו בחזרה את לחותו.

לאחר השימוש יש לטפל בזהירות באבני הלבה של – Grillstones כיוון שהן עלולות להיות חמות בכדי לגעת בהן, במשך יותר משעה.

באמצעות כפפות תנור, אנו ממליצים להניח את האבנים במי סבון קרירים למשך 10 דקות, ולאחר מכן לנקות אותן באמצעות מספר החלקות באמצעות מטלית או צמר פלדה ע"פ הצורך. לאחר כל שימוש, סביר להניח כי אבן הלבה שלכם תהפוך לכהה יותר. לתופעה הזו אין כל השפעה על התפקוד של המוצר.

במהלך הזמן, במידה ותצטרכו חלקי חילוף אנו תמיד מחזיקים אותם במלאי וכמובן שנשמח לספק אותם עבורכם.

הצעות להגשה:
לטעמנו, ארוחת הסטייק על האבן הטובה ביותר היא נתח דק של סטייק פילה מבשר בקר. לא משנה מהם העדפותיכם בנוגע לרמת הבישול והעשייה, Grillstones יענו על דרישותיכם ויבטיחו כי כל נגיסה תהיה חמה וטעימה כמו הראשונה. Grillstones הוא מוצר מגוון להפליא והצעות ההגשה הבאות הן רק כמה מבין הארוחות מעוררות התיאבון שתוכלו להגיש על האבן.

רעיונות לתפריט:
סטייק פילה מבשר בקר, יחד עם רושטי תפוחי אדמה ואספרגוס  מוגש עם חזרת מוקרמת, רוטב צ'אטני בצל חריף וחרדל מלא

סטייק טונה, יחד עם צ'יפס שמנמן ואפונה רכה  מוגש עם רוטב צ'ילי מתוק, טרטר וחומץ בלסמי

סטייק יען, יחד עם תפוחי אדמה ושום מעוכים וגבעולי אספרגוס ירוקים  מוגש עם רוטב אוכמניות, מרינדת עשבי תיבול וחרדל דבש

סטייק סלמון, יחד עם קוסקוס ים-תיכוני ועגבניות מיובשות בשמש  מוגש עם תבלין מלפפון, קרם פרש ופלפלי צ'ילי קצוצים

*נקניקיות לוהטות,יחד עם תפוח אדמה וירקות בגריל  מוגש עם רוטב חמוציות בר, חרדל צ'ילי אורגני ורוטב מתאים .

*פשטידת פטריות בר ואספרגוס, יחד עם פירה תפוחי אדמה ופרחי ברוקולי מוגש עם חתיכות פיקלילי, רוטב ירקות וחרדל מלא אורגני

ברווז ריחני ופריך, בצל ירוק וחתיכות מלפפון  מוגש עם רוטב הויסין, רוטב דבש ופתיתי ג'ינג'ר .

*במנות המצוינות בכוכבית, מרכיב המנה העיקרי יבושל טרם ההגשה ולאחר מכן יוגש על אבן רותחת, על מנת להבטיח שכל נגיסה תהיה חמה וטעימה כמו הראשונה.

ניתן לצלות על האבן הרותח שלנו גם דגי סלמון או טונה, אך מומלץ לחמם את האבן מעט פחות ולהגיע לטמפרטורה של כ-260-280 מעלות צלזיוס.

iw Hebrew
X