נתחיל מרוטב פלפל השחור לעוף.
במחבת רחבה נטגן בשמן את הבצל הקצוץ עד הזהבה נוסיף את הפלפל השחור הרוס ונערבב היטב.
נוסיף את הסויה הכהה והצ'ילי המתוק ואת השום .
נוסיף מים ונבשל עד רתיחה ננמיך את האש ונבשל על אש נמוכה כ30 דקות ונצנן.
את העוף נתבל בשמן זית מלח ופלפל ונפזר מהפפריקה המעושנת.
נניח את הרוטב הקר על העוף ונשרה לכמה שעות במקרר.
נחמם את האבן וננקה אותה בשמן הזית נפרוס את העוף לשניים נניח את העוף על האבן הרותחת ליד נניח את העגבנייה החצויה והבצל הסגול החצוי וכן את הפלפל האדום החריף והשום.
לאחר 7 דקות נהפוך את העוף לצד השני נוריד את הירקות הקלויים ונקצוץ אותם על קרש חיתוך דק דק.
נוסיף לירקות שמן זית ותימין קצוץ ונתבל היטב.
נוציא את העוף המבושל והצלוי ונניח מהצ'ימיצ'ורי מעל.