fbpx
iw Hebrew

פילה סלמון בטריאקי תימין פטריות יער ופלפלי טינקרבל

מצרכים:

אבן Grillstone  גדולה חמה

פילה סלמון במשקל קילו לפחות

רוטב טריאקי כוס

ענפי טימין טרי

מלח ים פלפל שחור גרוס

חבילה פטריות יער

חבילה פלפלי טינקרבל צבעוניים

שמן זית

אופן ההכנה:

מתבלים את הדג במלח והפלפל ומזלפים מהטריאקי מעל מניחים על האבן החמה עם הצד של העור

ליד הדג מניחים את הירקות המתובלים בשמן הזית מלח ופלפל.

הופכים את הדג לצד השני בזהירות רק כאשר העור נהיה פריך וקריספי  .

מבשלים עד כאשר אנו רואים את החלבון הלבן יוצא מהדג מפוררים מהפילה ומגישים עם הפטריות והפלפלים מזלפים עוד טיפה טריאקי .

בתאבון.

iw Hebrew
X